Klantervaringen

3.7
Rated 3.7 out of 5
3.7 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend67%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk33%

Wat een ellende, ga nooit naar Nelissen BV , geen enkele ster waard

Rated 1 out of 5
15 augustus 2022

helaas wordt na een tijdje de ervaring, wanneer die negatief is verwijderd!!!! Daarom nu opnieuw op de website gezet.
let op : Pascal de monteur is mede eigenaar en de zoon van Jos Nelissen! Een groot toneelspel! Verkeerde en onvoldoende informatie, verkeerde en slechte artikelen door hun besteld, ruilen onmogelijk. Fout wordt bij ons gelegd. Geen communicatie, geen reactie op mail, telefoon wordt niet opgenomen, winkel dicht tijdens openingstijden Wij zijn de lastige klant, worden uitgescholden en ga zo maar door. Dit alles heeft ruim 3 maanden geduurd, we hebben zelf voor een oplossing moeten zorgen.

C.Mingels

Uitstekende service

Rated 5 out of 5
16 februari 2019

In het verleden heeft de fa. Nelissen getuigd van prima vakmanschap bij het verbouwen van onze badkamer en toilet. Sindsdien heeft de firma al meerdere malen blijk gegeven van een uitstekende klantvriendelijkheid en de bereidheid op verzoek de nodige diensten te bewijzen. Zo ook weer vandaag, zaterdag. Andermaal getroostte men zich alle moeite een zich plots aandienend probleempje uit de wereld te helpen.

Cor Buquet

Fam. Adema

Rated 5 out of 5
2 juli 2018

Vandaag werd door de fa. Nelissen de badkamer en toilet opgeleverd. In de afgelopen weken, van 1e gesprek tot de oplevering, is ons gebleken dat wij met een firma te maken hadden die onze gezamenlijke afspraken zeker zijn nagekomen. Een firma die vakkundig werk heeft geleverd.
Wij kunnen niet anders zeggen dat wij voor de keuze van de Fa Nelissen sanitair een juiste keuze gemaakt hebben. Wij bevelen de Fa Nelissen dan ook van harte aan bij mensen die hun badkamer/toilet willen gaan verbouwen.

Willem Adema