Klantervaringen

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Badkamer en toilet gerenoveerd: uitstekend eindresultaat!

14 april 2023

Wij hebben Jos Nelissen ingeschakeld aangezien de badkamer in ons nieuwe huis inclusief het toilet op de beneden verdieping wel aan vervanging toe waren. Een familielid van ons had hele goede ervaringen opgedaan met Jos & Pascal, dus zodoende zijn ook wij hier terecht gekomen. En wat een geweldige keuze is dat geweest: Jos en Pascal hebben alles super goed begeleid en aangepakt, vanaf het meedenken over de inrichting, het kiezen voor goede en mooie materialen etc. In alles wat Jos & Pascal doen, blijkt dat je te maken hebt met professionals c.q. uitstekende vakmensen die weten wat ze aan het doen zijn. De badkamer en toilet is conform planning gerealiseerd en het eindresultaat is super mooi! Wat een vakmensen: de tegelzetter was een ware kunstenaar, alles zit er even strak en perfect in. Niks geen goedkope afwerkstripjes op de hoeken, maar netjes tegels in verstek zagen en alles netjes op elkaar laten aansluiten. Eigenlijk is gewoon alles vanaf het loodgieterswerk, de electra, het stucen, tegels tm de montage vakkundig en strak uitgevoerd. En allemaal vriendelijke mensen, die ook tijdens de verbouwing continu met je in overleg blijven. Bij Jos & Pascal weet je gewoon dat je een supermooie badkamer krijgt waar je weer jaren plezier van gaat hebben. Een hele dikke aanrader!

Maurice Spee

Uitstekende service

16 februari 2019

In het verleden heeft de fa. Nelissen getuigd van prima vakmanschap bij het verbouwen van onze badkamer en toilet. Sindsdien heeft de firma al meerdere malen blijk gegeven van een uitstekende klantvriendelijkheid en de bereidheid op verzoek de nodige diensten te bewijzen. Zo ook weer vandaag, zaterdag. Andermaal getroostte men zich alle moeite een zich plots aandienend probleempje uit de wereld te helpen.

Cor Buquet

Fam. Adema

2 juli 2018

Vandaag werd door de fa. Nelissen de badkamer en toilet opgeleverd. In de afgelopen weken, van 1e gesprek tot de oplevering, is ons gebleken dat wij met een firma te maken hadden die onze gezamenlijke afspraken zeker zijn nagekomen. Een firma die vakkundig werk heeft geleverd.

Wij kunnen niet anders zeggen dat wij voor de keuze van de Fa Nelissen sanitair een juiste keuze gemaakt hebben. Wij bevelen de Fa Nelissen dan ook van harte aan bij mensen die hun badkamer/toilet willen gaan verbouwen.

Willem Adema