Bezoek vrijblijvend onze showroom

Over ons

Nelissen B.V.  is een Limburgs bedrijf, dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd en toonaangevend is in het ontwerpen en installeren van prachtige badkamers. Het uitgebreide aanbod sanitair en tegels zorgen voor een ongekende keuze. Een bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar een badkamer met detailafwerking.  Door deze grote verscheidenheid aan producten in verschillende prijsklassen kunnen wij flexibel inspringen op elke wens. Nelissen B.V.  staat bekend om zijn creatieve ontwerpen, het hoge serviceniveau en een hoge afwerkingsgraad. Wij ontzorgen u volledig door het verzorgen en regelen van al het benodigde werk. Van oud naar nieuw. Op basis hiervan kunnen we voldoen aan de hoge verwachtingen van de klant.   Maak op deze site alvast kennis met ons bedrijf en onze producten. Wij verheugen ons erop u daarna snel in onze toonzaal te ontvangen!  

Showroom

In ons uitgebreide showroom ziet u een greep uit onze kwaliteitsaanbod badkamer en sanitair producten. Voor een indruk van onze showroom kunt u de foto's hieronder bekijken. Maak vandaag nog een afspraak om onze showroom te bezoeken en profiteer van advies op maat.

[nggallery id=35]

Sanitair

Dankzij de vele vormen in design, en de ergonomisch verantwoorde speelruimte qua inrichting, voldoen onze badkamers aan de hoogste eisen op het gebied van uiterlijk en functionaliteit. U kunt dit zien in onze grote showroom. In onze showroom treft u sanitair en badkamermeubels in alle kleuren, maten en opstellingen aan. Van eenvoudig tot luxe uitvoeringen. Bovendien kunt u ook hier rekenen op een helder advies over indeling, materiaalkeuze en opstelling van uw sanitair met duidelijke tekeningen.  

[pixel-gallery pixalbum="2"]

 
 Onze sanitairmerken:
 Badkameraccesoires:
Badkamerkranen: