Bezoek vrijblijvend onze showroom

Over ons

Nelissen B.V.  is een Limburgs bedrijf, dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd en toonaangevend is in het ontwerpen en installeren van prachtige badkamers. Het uitgebreide aanbod sanitair, tegels en natuursteen zorgen voor een ongekende keuze. Een bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar een badkamer met detailafwerking. Ook voor centrale verwarming en gas designhaarden kunt u bij ons terecht. Door deze grote verscheidenheid aan producten in verschillende prijsklassen kunnen wij flexibel inspringen op elke wens én elk budget. Nelissen B.V.  staat bekend om zijn creatieve ontwerpen, het hoge serviceniveau en een hoge afwerkingsgraad. Wij verzorgen en regelen  het werk, van oud naar nieuw, zodat u er geen omkijken naar heeft. Op basis hiervan kunnen we voldoen aan de hoge verwachtingen van elke klant.   Maak op deze site alvast kennis met ons bedrijf en onze producten. Wij verheugen ons erop u daarna snel in onze toonzaal te ontvangen!  

Showroom

In ons uitgebreide showroom ziet u een greep uit onze kwaliteitsaanbod badkamer en sanitair producten. Voor een indruk van onze showroom kunt u de foto's hieronder bekijken. Maak vandaag nog een afspraak om onze showroom te bezoeken en profiteer van advies op maat.

[nggallery id=35]

Sanitair

Dankzij de vele vormen in design, en de ergonomisch verantwoorde speelruimte qua inrichting, voldoen onze badkamers aan de hoogste eisen op het gebied van uiterlijk en functionaliteit. U kunt dit zien in onze grote showroom. In onze showroom treft u sanitair en badkamermeubels in alle kleuren, maten en opstellingen aan. Van eenvoudig tot luxe uitvoeringen. Bovendien kunt u ook hier rekenen op een helder advies over indeling, materiaalkeuze en opstelling van uw sanitair met duidelijke tekeningen.  

[pixel-gallery pixalbum="2"]

 
 Onze sanitairmerken:
 Badkameraccesoires:
Badkamerkranen:
 
       

deze

Tegels

Assortiment Tegels - Nelissen Badkamer en Sanitair SpecialistIn onze zeer uitgebreide tegelshowroom hebben wij naast ons ruime assortiment wandtegels van klassiek, naturel tot modern, ook een ruime keus in alle mogelijke vloertegels die een perfecte harmonie vormen met uw badkamer, woonkamer of hal. Daarnaast bieden we de mogelijkheid het comfort te verhogen door aanleg van vloerverwarming, als u toch de vloer een gedaanteverwisseling laat ondergaan. Hakwerk, afwerking en tegelzetten zijn bij ons net zo’n normale bezigheid als de montage van het toilet of badkamer.

 Onze tegelmerken zijn o.a:
 

Celio

Badkamermeubel Celio inclusief zwart inbouwkraan en syphon.
De wastafel is nog verplaatsbaar en kan op elke plek op het blad gemonteerd worden.

Compleet zoals getoond

van € 6.929,77
nu voor
€ 3.000,-

Celio open

Sphinx Acanto

De Sphinx Acanto meubel in de kleur zand met een keramische wastafel van 70 cm. De breedte van het meubel zonder de uittrekkast is 120 cm met een diepte van 48 cm.
De meubel is voorzien van twee lades en twee binnenlades.
De bijpassende hoge uittrekkast heeft een breedte van 22 cm, een diepte van 48 cm en een hoogte van 173 cm.

Compleet zoals getoond

van € 5.430,-
nu voor
€ 2.200,-

Sphinx Acanto